Go-electro, mis deze zinderende campagne niet

17/03/2021

Volta wil de elektrotechnische sector in de schijnwerper zetten. De brede waaier aan jobs en mogelijkheden, werkzekerheid, autonomie, uitdaging en toekomstgedreven: het zijn slechts enkele van haar vele troeven waar we terecht trots op mogen zijn.

Met Go-electro richten we ons in de eerste plaats tot jongeren en omscholers. We tonen hen dat kiezen voor een studie of opleiding binnen de elektrotechnische sector gelijkstaat aan kiezen voor een toekomst vol spanning en energie.

Om meer visibiliteit te geven aan het beroep van elektrotechnicus, vroegen we aan de elektrotechnische bedrijven om Go-electro stickers op hun (bestel)wagens te kleven. Wel 3.000 (bestel)wagens met de Go-electro stickers zullen vanaf volgende week te zien zijn op de Belgische wegen en werven.


We plannen aankondigingen op sociale netwerken en een speciale website met getuigenissen en informatie over opleidingen en mogelijkheden in de sector. Dit vooral voor jongeren, om hen te helpen om voor een elektrotechnische opleiding of job te kiezen. De bezoekers van de website kunnen als kers op de taart, deelnemen aan de wedstrijd om hun voornaam in neonletters winnen.

Heb je nog vragen? Neem contact  via go-electro@volta-org.be of via jouw regionale adviseur.

Tot snel!

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies