FEE Nieuws

InstallData.be nu beschikbaar in het Engels!

30.07.2018

Na een veelbelovend begin en meer dan 50 deelnemers die achter het initiatief staan van een neutrale datapool van handels- en productgegevens in de sanitaire en verwarmingssector in België, is de website van InstallData nu beschikbaar in het Engels.

Meer info

Heeft de groothandel nog toekomst?

15.06.2018

Van oudsher komt technisch materiaal via de groothandel bij de installateur terecht. Toch rijzen er de laatste jaren steeds meer vragen rond dat businessmodel. Sectorvakblad Power+ zat rond de tafel met Facq, Cebeo en Rabobank.

Meer info

Aan de slag met de gebruikerspoorten van de digitale meter

01.05.2018

Vanaf 2019 wordt in Vlaanderen een nieuw type meter gebruikt, de digitale meter. Deze wordt geplaatst bij nieuwe aansluitingen of vervangingen in heel Vlaanderen en zal in de komende jaren ook versneld worden uitgerold bij klanten met een budgetmeter en b

Meer info

Succes van de F.E.E. Innovation Tour 2018

30.03.2018

De F.E.E. Innovation Tour 2018 heeft zeker een impact gehad op de aanwezigen leden. De technologische revolutie is in volle gang en zal een opvallend invloed hebben op onze sector. Ontdek hier het verhaal van de deelnemers aan deze eerste editie!

Meer info

Een akkoord voor de toekomst van afgedankte EV-batterijen

26.03.2018

Milieuministers Joke Schauvliege en Céline Fremault hebben vanmiddag op AutoTechnica in Brussels Expo een akkoord ondertekend met Bebat en de federaties Traxio, Febiac en FEE (Federatie van Elektriciteit en Elektronica Branches).

Meer info

FM Day 2018

22.03.2018

Ontdek alle facetten van een vakgebied in volle ontwikkeling!, oa. smart FM, vastgoed duuzaam beschermen, innovatieve werkomgeving, slim energieverbruik, New Way of Work, BIM, New Face of Hospitality, kwaliteitsgaranties in onderhoud van gebouwen.

Meer info

Fedibel AV 2018

09.03.2018

Op 8 maart 2018 vond de Algemene Vergadering van Fedibel plaats in de prachtige omgeving van Tuinen Rotsaert in Wortegem-Petegem.

Meer info

InstallData is born

07.03.2018

InstallData.be, de onafhankelijke Belgische datapool zal op 3 april 2018 het licht zien. FESAH, de Belgische beroepsfederatie van de groothandel in sanitair en verwarming, heeft InstallData.be opgericht volgens het Nederlandse model 2BA.

Meer info

Innovation Tour 2018: dag D-10

15.02.2018

Binnen 10 dagen is het zover! 21 leden en partners van F.E.E. reizen naar Silicon Valley. Bedoeling? De deelnemers inspireren het innovatiepad verder te bewandelen, alsook op een schitterende manier de uitdagingen van de digitale transformatie aan te gaan

Meer info
De leden van het directiecomité van ETIM International Eric Piers, Sverker Skoglund, Ryszard D’Antoni, Hans Henning, Magnus Siren en Jan Janse.

Jan Janse benoemd tot nieuwe voorzitter ETIM International

13.12.2017

ETIM International, de internationale overkoepelende organisatie achter de ETIM-classificatie van technische producteigenschappen (ETIM Technical Information Model), heeft Jan Janse van Sonepar aangesteld als nieuwe voorzitter.

Meer info

Succes voor ons IT Infrastructure Datacenters congres!

07.11.2017

De federatie F.E.E. organiseerde op 19 oktober 2017 de derde editie van het IT infrastructure datacenters congres.

Meer info

Volta start dit najaar met een nieuwe opleiding ‘laadinfrastructuur: de missing links’.

27.09.2017

In het kader van de klimaatdoelstellingen van de Europese overheid, merken we dat elektrische voertuigen steeds meer terrein winnen.

Meer info

Onderzoek met gps-trackers toont aan: heel wat afgedankte elektrische toestellen belanden in grijze circuit

26.09.2017

De wetgever legt fabrikanten van elektrische en elektronische toestellen de verplichting op om afgedankte apparaten in te zamelen en op een correcte manier te verwerken en te recycleren.

Meer info
Verklaring over cookies