Innovation Tour 2018: dag D-10

15/02/2018
Binnen 10 dagen is het zover!

Dan maken 21 leden van F.E.E. een studiereis naar Silicon Valley. Tijdens deze vierdaagse trip zullen de deelnemers in het mekka van de technologie kennis kunnen maken met de evolutie van de digitalisering en de daarmee gepaard gaande disruptie.

Met keynote presentaties en een intensief programma aan bezoeken zullen zij antwoorden krijgen op vragen over hoe de toekomst van onze samenleving en de invulling door de bedrijfswereld er zal uitzien. Ze zullen ook kennis maken met en de visie aanhoren van bedrijven met bekende namen, maar ook van challengers en starters die niet meer bezig zijn met de bedrijfsvoering van vandaag maar met deze van ‘The Day after Tomorrow’.

Gevarieerde onderwerpen zoals artificiële intelligentie, virtual reality, big data, customer centricity, blockchaintechnologie, energie opslag en het IoT zullen worden behandeld in ontmoetingen, waarbij we hopen dat ze onze leden zullen inspireren in hun werk en manier om hun bedrijf te leiden doorheen de aankomende digitale transformatie.

Deze trip wordt georganiseerd in samenwerking met Nexxworks, een bedrijf dat opgericht werd door de gerenommeerde seriële ondernemer en spreker Peter Hinssen en Silicon Valley-kenner bij uitstek. Deze eerste editie van de F.E.E. Innovation Tour belooft een geweldige ervaring te worden. Vind het verhaal van de deelnemers terug op onze website in de loop van de maand maart!
 

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies