InstallData.be nu beschikbaar in het Engels!

30/07/2018

De website van InstallData is nu beschikbaar in het Engels

Na een veelbelovend begin en meer dan 50 deelnemers die achter het initiatief staan van een neutrale datapool van handels- en productgegevens in de sanitaire en verwarmingssector in België, is de website van InstallData nu beschikbaar in het Engels.

InstallData bevat actuele product- en handelsgegevens van deelnemende producenten uit de installatiebranche. De productdata is geclassificeerd volgens ETIM en zijn waar mogelijk voorzien van technische kenmerken en digital assets. Voor alle partijen is dagelijkse uitwisseling van data via InstallData mogelijk volgens standaarden zodat u altijd over de meest complete én actuele data kunt beschikken.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies