Smart Building Smart Home congress 2018

31/05/2018

In een steeds meer verbonden wereld staan ​​gebouwen en woningen centraal als we het over slimme technologie hebben. De ontwikkelingen in deze sector volgen een exponentiële ritme en het kan tijdrovend zijn om altijd de nieuwste trends in de gaten te houden.

Het voornaamste doel van Smart Building Smart Home is om informatie te verstrekken over de nieuwste technologische ontwikkelingen en innovaties die van toepassing zijn op het ontwerp, de realisatie en de exploitatie van gebouwen.

Bovendien werd dit congres uitgebreid tot ontwikkelingen en toepassingen voor Smart Homes waarvoor het IoT een belangrijke functie heeft, zoals toepassingen die ontworpen zijn voor het slim beheer van energieverbruik. Er is echter nog veel werk aan de winkel om af te stappen van al de verschillende protocollen die momenteel worden gebruikt, dit om individuele oplossingen te activeren en om te evolueren naar geïntegreerde systemen.

Bezoek ons ​​op Smart Building Smart Home-congres in Kinepolis Antwerpen op 31 mei 2018 voor een dag vol inspiratie, brainstormen, kennis en netwerken. Ben je van plan om te komen? Laat het weten aan jouw netwerk door de hashtag #SBSH2018 te gebruiken op sociale media!

Het Smart Building Smart Home-congres is een must voor:

Architecten
Engineering & Design bedrijven
Fabrikanten van IoT-apparaten en -oplossingen
Bouw bedrijven
Beveiligingsdienstverleners
M2M-applicatie-ontwikkelaars
Facility management bedrijven
Energieadviseurs
Installateurs
Vastgoedbedrijven
Consultants

Inschrijven als exposant? Stuur het inschrijvingsformulier aan Jessica terug.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies