ETIM infosessie op 20/11

20/11/2018

De ETIM-classificatie: onmisbaar voor fabrikanten, groothandelaars en installateurs?

F.E.E. organiseert een gratis infosessie over ETIM in aanwezegheid van Marc Habets van ETIM International en Rien Wabeke van Ketenstandaard Bouw en Installatie in Nederland. Deze sessie is bedoeld voor de leden van F.E.E., FESAH, FEDIBEL en de deelnemers aan InstallData om meer informatie te geven over het ETIM classificatiemodel, de voordelen van zijn gebruik, de situatie en de verwezenlijkingen in Nederland.

Datum: 20 november 2018, 10u30 - 12u30.

Locatie: F.E.E. kantoren te Zaventem

Deelname is gratis maar inschrijving is verplicht. Het aantal plaatsen is beperkt. Om te inschrijven, stuur een email naar Bruno. Een gratis broodjeslunch is voorzien vanaf 12u.

Marc Habets, Technical Director, ETIM International
ETIM International is the international standardization committee for ETIM and is founded to join forces in the development, maintenance, publishing and promotion of one ETIM model for the classification of technical products.

Rien Wabeke, Directeur Ketenstandaard Bouw en Installatie
Ketenstandaard Bouw en Installatie biedt twee standaards waarmee bedrijven in de bouw-, installatie- en onderhoudssector processen kunnen digitaliseren. ETIM is de standaard voor de classificatie van technische producten.

Gratis inschrijven

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies