IT Infrastructure Datacenters 2018

25/10/2018

 

IT INFRASTRUCTURE DATACENTERS – 25 oktober 2018

Het meest complete event voor infrastructuur van datacenters

 

Datacenters vormen een integraal onderdeel van ons beroep, vandaag en zelfs nog meer in de toekomst. Of u nu werkt in de bouw, beheer, koeling, beveiliging, connectiviteit of andere technologieën voor datacenters, het is absoluut noodzakelijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, innovaties en trends in onze branche. Kom daarom op 25 oktober 2018 naar het congrescentrum De Montil in Affligem voor het IT INFRASTRUCTURE DATACENTERS-congres.

De Federatie van Elektriciteit en Elektronica organiseert de 4e editie van dit onmisbare evenement in België. Alle belangrijke aspecten van datacenters zullen worden behandeld via 3 parallelle sessies over verschillende thema's. Meer dan 300 gasten worden verwacht. Een dertigtal exposanten zullen aanwezig zijn om hun producten en diensten voor te stellen en uw vragen te beantwoorden.

Deelname aan dit evenement is gratis voor bezoekers, inclusief walking lunch. Registreer nu op www.itinfrastructure.be en breng een bezoek aan onze exposanten!

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies