Infosessie Digitale Meter met Eandis

23/10/2018

Infosessie over de digitale meter

De uitrol van de digitale meter in Vlaanderen start op 1 januari 2019. Over een periode van 15 jaar zullen in totaal 4,6 miljoen energiemeters vervangen moeten worden.

F.E.E. organiseert voor haar leden een gratis infosessie over de digitale meter op 23 oktober in haar kantoren in Zaventem. De infosessie start om 11u00 en zal ongeveer 1 uur duren. Een gratis broodjeslunch is voorzien vanaf 12u00.

Tijdens het infomoment leggen we de focus op de opportuniteiten die deze met zich meebrengt. Digitale meters zullen een belangrijke rol spelen in de energietransitie: de overgang naar een decentraal energiesysteem met volop hernieuwbare energie en energieopslag. Ze maken het ook mogelijk om energieverbruik en –injectie te sturen. Dat kan helpen om energie te besparen, hernieuwbare energie beter te integreren en de algemene CO2-uitstoot te verminderen. De digitale meter stelt, via de gebruikerspoorten - de zogenaamde P1- en S1-poorten, heel wat data ter beschikking die vervolgens kan gebruikt worden in allerhande applicaties.

Datum: 23 oktober 2018, 11u00 - 13u00

Locatie: F.E.E. kantoren - Excelsiorlaan 91, 1930 Zaventem

Onze spreker is Kurt Vanderhispallie, Diensthoofd Klantenservice en Mobiliteit bij Eandis.

Het aantal plaatsen is beperkt, inschrijven is dus verplicht. Schrijf je en eventuele collega's hieronder in door een email te sturen naar Jessica.

Inschrijven

 

In samenwerking met:

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies